Uns Wind Games de rècord

0
1711

La cinquena edició del campionat de vol indoor se celebrarà de dijous a dissabte amb 85 equips d’arreu del món


 

El TĂşnel de Vent d’Empuriabrava tornarĂ  a volar ben amunt aquesta setmana amb la cinquena ediciĂł dels Wind Games, la competiciĂł internacional de vol indoor que reunirĂ  a Empuriabrava els millors especialistes d’aquest esport entre dijous i dissabte.

L’edició d’enguany, a més, vindrà acompanyada de rècord. En aquest sentit, fins a terres alt-empordaneses s’hi concentraran un total de 85 formacions, la convocatòria d’equips més alta fins ara, que buscaran fer podi en alguna de les disciplines que es disputaran. Una d’aquestes modalitats, el Junior Freestyle, s’estrenarà en competició a Empuriabrava.

En total, els voladors competiran en vuit categories diferents: FSO, FSF, VFS, 2WD, Solo Freestyle, Junior Freestyle, Solo Speed i 4WS. Les acrobàcies de cadascuna d’aquestes disciplines compartiran protagonisme amb l’organització del segon Campionat de paracaigudisme estatal de vol indoor, una de les altres grans novetats que contindrà l’edició d’aquest 2018. A través d’aquesta competició, precisament, s’escollirà la Selecció Espanyola que competirà en el pròxim Campionat Europeu i a la Copa del Món que se celebrarà a Bahrain el mes d’octubre d’aquest any.

EQUIPS LOCALS. Els Wind Games d’aquest any tindran, també, una notòria representació de WINDOOR. En concret, el planter del club local estarà representat amb cinc equips: el Windoor DC (César Rico i Dani Gallego) i el Windoor GB (Josh O’Donoghue i Luke Warren) en 2 Way Dynamic; el Windoor Vengadores (César Rico, Dani Gallego, Josh O’Donoghue i Luke Warren) i el Windoor Fighters (Eliot Pothet, Lewis Hard, Àlex González i Raphaël Coudray) en 4 Way Dynamic, i César Rico en Solo Speed.

CANDIDATURA OLÍMPICA. D’altra banda, el Comitè Olímpic Francès es troba en tràmit d’aprovació del vol indoor com una de les cinc candidatures que presentarà per ser considerada com a disciplina olímpica.

El país amfitrió pot presentar un màxim de cinc nous esports i el vol indoor està molt ben posicionat per ser un dels escollits. Com que els Wind Games és l’esdeveniment de vol indoor més mediàtic del món, la visibilitat que s’aconsegueixi en aquesta cinquena edició celebrada a Empuriabrava serà determinant per consolidar la candidatura del vol indoor com a nou esport olímpic de cara als Jocs Olímpics de París 2024.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li