Units contra el cĂ ncer

0
1068

Deu milions d’euros, aquesta és la xifra que va recaptar la Marató de TV3 el passat diumenge per ajudar en la investigació contra el càncer. Es tracta del telethon mundial que més diners aconsegueix per habitant, cosa que parla molt bé de la solidaritat dels catalans, més si tenim en compte l’actual context de crisi.
A la comarca es van celebrar una cinquantena d’actes que van involucrar milers de ciutadans. N’hi va haver d’esportius, de culturals i de socials, qualsevol excusa va ser bona per ajudar a una causa noble.
Per exemple, l’Associació de Judo de l’Alt Empordà va dur a terme una exhibició d’arts marcials al poliesportiu de Figueres i va aconseguir 3.035 euros. Mentre que a Vilabertran, gràcies tant a la iniciativa individual com a la de les entitats locals organitzades, es va programar un conjunt d’activitats que anaven des de trobades esportives a jocs infantils passant per un dinar solidari, una encesa d’espelmes o un ball de saló. Tot plegat, per recaptar 5.000 euros, una xifra rellevant per una població de 900 habitants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li