Gelat de te

INGREDIENTS * 250 ml d’infusió de te verd * 1 cullerada de ratlladura de llimona * El suc d’1 llimona * 4 fulles de gelatina sense sabor *...

Viu el teu jardí

Quan ens plantegem la decoració dels espais que envolten la casa, hem de considerar diferents factors. Un d’ells és adequar les nostres intencions a...

Parelles de cinema

Sovint, en el cinema, es fa evident que la unió a la pantalla d’un determinat actor amb una determinada actriu produeix una química especial,...

Catorze estrelles Michelin cuinen la Costa Brava

Setanta reconeguts cuiners, entre els quals destaquen Joan Roca (restaurant El Celler de Can Roca), Marc Gascons (restaurant Els Tinars), Paco Pérez (restaurant Miramar),...

Passió pel blanc pur

Dos cossos geomètrics idèntics superposats donen forma a aquest dúplex d’anguloses i allargades proporcions. Les mancances d’il·luminació que hi ha a algunes zones de...

El xef fa 60 anys

Diumenge 1 de novembre, Centre Social de Masarac. Pocs sabien el que passaria a partir de quarts de dues del migdia quan es va...

Enric Ruiz-Geli

El New York Times només ha dedicat en els darrers vint anys dos reportatges a catalans vius: un al considerat el millor cuiner del...

Temptació de poma i coco

Pel seu alt contingut de greix, sobretot de tipus saturat, el coco és una de les fruites més energètiques i que menys convenen prendre...

Els Aiguamolls de l’Empordà celebren els 25 anys

L’acte, presidit pel conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, també va comptar amb la presència de la directora general de Medi Natural,...
- Advertisement -

MOST POPULAR