Catorze estrelles Michelin cuinen la Costa Brava

Setanta reconeguts cuiners, entre els quals destaquen Joan Roca (restaurant El Celler de Can Roca), Marc Gascons (restaurant Els Tinars), Paco Pérez (restaurant Miramar),...

Parelles de cinema

Sovint, en el cinema, es fa evident que la unió a la pantalla d’un determinat actor amb una determinada actriu produeix una química especial,...

Temptació de poma i coco

Pel seu alt contingut de greix, sobretot de tipus saturat, el coco és una de les fruites més energètiques i que menys convenen prendre...

Passió pel blanc pur

Dos cossos geomètrics idèntics superposats donen forma a aquest dúplex d’anguloses i allargades proporcions. Les mancances d’il·luminació que hi ha a algunes zones de...

Gelat de te

INGREDIENTS * 250 ml d’infusió de te verd * 1 cullerada de ratlladura de llimona * El suc d’1 llimona * 4 fulles de gelatina sense sabor *...

Enric Ruiz-Geli

El New York Times només ha dedicat en els darrers vint anys dos reportatges a catalans vius: un al considerat el millor cuiner del...

Els Aiguamolls de l’Empordà celebren els 25 anys

L’acte, presidit pel conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, també va comptar amb la presència de la directora general de Medi Natural,...

Viu el teu jardí

Quan ens plantegem la decoració dels espais que envolten la casa, hem de considerar diferents factors. Un d’ells és adequar les nostres intencions a...

Aquagym: esport refrescant

Aquest estiu evita la calor, relaxa’t i aconsegueix el cos que desitges entrenant-te a la piscina. L’aquagym és la suma de l’aigua i de...
- Advertisement -

MOST POPULAR