Una vintena de presentacions de professionals de la salut

0
733

El certamen està acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de Professions Sanitàries


L’Hospital de Figueres acollirà aquest dimarts la novena edició de la Jornada Científica de la Fundació Salut Empordà (FSE), un esdeveniment de caràcter intern organitzat amb especial implicació de la Comissió de Recerca de l’entitat. Fins ara la jornada era biennal, però s’ha decidit celebrar-la cada any. Per primer cop està acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries, la qual cosa reconeix la qualitat dels treballs presentats a la jornada i aporta un valor afegit als participants.

L’acte servirà per difondre la producció científica de l’any 2020 en forma de pòsters, comunicacions orals i publicacions. En aquesta ocasió, hi haurà 21 presentacions de professionals de la FSE repartides en tres taules. Enguany té menys comunicacions orals i més publicacions que el 2020 a causa de la situació de pandèmia de la covid-19 que no permetia fer tants esdeveniments científics.

La Jornada Científica de la Fundació és un esdeveniment de caràcter intern amb l’objectiu d’oferir als professionals l’oportunitat de compartir informació sobre què estan fent en el seu camp i donar a conèixer les inquietuds relacionades amb el progrés del coneixement en el sector sanitari i la seva aplicació pràctica. Tancarà la jornada la ponència Teràpies Avançades: CAR-T, història recent, a càrrec de Joan Vinent Genestar, cap de la Unitat de Farmàcia Oncològica de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li