Una vetllada poètica, tallers de cinema i El Petit de Ca l’Eril a La Popular de Roses

0
554

La Popular, el certamen que programa diferents manifestacions de l’art contemporani (hi predomina el cine) amb l’embolcall patrimonial de Roses, arriba aquest cap de setmana a la seva tercera edició i amb la ferma intenció de fer-se un lloc en el calendari local.
Són tres dies d’activitats de tot tipus que comencen aquest vespre (21 h) amb una vetllada poètica al castell de la Trinitat. Lo bueno si brabo tres veces sakris és el títol d’una performance a càrrec de Joana Brabo (poesia) i Raquel Sakristan (artista plàstica) que mira d’explicar les grans qüestions de la vida amb un màxim de tres paraules. Tot seguit (22.45 h) hi ha previst un happening poètic en el qual tothom qui vulgui hi podrà participar i recitar els seus poemes i, per acabar la nit (24 h), una sessió dance a càrrec de Dj Crazy Blues (Sílvia Breuer i Quim Casamitjana).

Dissabte, l’acció es trasllada a la Ciutadella. Durant tot el dia (d’11 h a 14 h i de 17 h a 19 h) el col·lectiu Papermind presenta el taller Talk InK (màxim 20 participants) que ensenya amb exercicis pràctics les bases per poder crear un fanzine i una sèrie de cartells publicitaris a través d’eslògans i la creació d’alfabets tipogràfics.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li