‘Una setmana, una obra, un artista’

0
1159

La galeria Lola Ventós de Figueres exposarà cada setmana una obra d’un artista empordanès fins a principis de maig


 

«Una setmana, una obra, un artista» és una proposta que la Galeria Lola Ventós de Figueres ja va oferir l’any 2009 i que, deu anys després, torna a repetir. Des del 8 de març fins a la setmana del 6 de maig, a la Galeria es presentarà una creació d’un artista diferent. Una experiència, segons la galerista Ventós, per gaudir de les obres en silenci i soledat: «No sempre disposem del silenci i del temps que demana la contemplació i l’art. Els espais d’art, com una galeria, són transitats en excés o som nosaltres que tenim pressa o que no ens enduem l’obra que voldríem per gaudir-la en tota la seva intensitat». La primera exposició, de l’artista Assumpció Mateu, s’inaugura aquest divendres (20 h). El dissabte 9 de març tindrà lloc, al mateix espai (19 h), la presentació del llibre de Pau Riba en 20 cançons, de Ramon Moreno, a la galeria, un acte que compta amb la col·laboració d’Edicions Cal·lígraf i Llibres Low Cost.

Fins a principis de maig, s’estrenarà, setmana rere setmana, una mostra amb una obra dels artistes Xavier Escribà, Joan Comella, Joan Paradís i Puig, Toni Cruz, Eudald de Juana i el projecte col·lectiu de Manel Gràvalos, que inclou les creacions d’Adrià Ciurana, Jordi Mitjà i Xavier Escribà.

ACTES PARAL·LELS. Com a activitat complementària, el 14 d’abril s’homenatjarà Paradís i Puig amb un vermut i una taula rodona moderada per la historiadora de l’art Mariona Seguranyes. Del 8 al 14 d’abril s’exhibirà un autoretrat dels anys seixanta del pintor a la galeria figuerenca.

Per a tancar el cicle, el 6 de maig es farà una exposició conjunta, i un sopar de cuina en viu a la galeria, el 9 de maig, que oferirà La Natural. Les places per aquest esdeveniment són limitades i es requereix inscripció a través del correu electrònic galerialolaventos@gmail.com. El darrer acte previst, un tast de vins gratuït a càrrec de Rafael Camps, tindrà lloc l’11 de maig.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li