Una setmana cultural amb activitats per a tothom

0
1046

El municipi ha ofert tallers gastronòmics, un concurs de dibuix, xerrades, teatre, classes de ‘coaching’, balls en línia i la ruta culinària #Navatap


La setmana cultural de Navata va acabar ahir dilluns amb una sessió de balls en línia. Punt final a deu dies plens d’activitats, en què navatencs i navatenques han pogut gaudir d’un bon grapat d’activitats.

Divendres, a la Sala del Centre Cívic, la companyia El Traster Teatre de Fontcoberta va oferir la funció còmica Ni tu, ni ta tia.

L’endemà es va fer el concurs de dibuix infantil de «paisatges de Navata», on els més menuts van poder demostrar el seu talent. Al vespre la irrupció de la pluja va obligar a ajornar fins l’endemà a les 13 h l’actuació musical de Tea for Three. La jornada de diumenge, però, va començar abans amb un taller de coaching que va precedir el lliurament de premis del XV Concurs de Fotografia, de tema «paisatges de Navata», i es va obrir l’exposició al públic. A la tarda la mainada va poder fer un taller de cuina saludable.

A més, des del dimarts 6 a tots els bars i restaurants del municipi s’oferia el #Navatap que oferien una tapa acompanyada d’una beguda commemorativa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li