Una promoció ‘exprés’ de Salines-Bassegoda

0
1234

El president del Consorci Salines Bassegoda, Joaquim Morillo, i l’esportista navatenc Juan Diego Martín, van signar la setmana passada una col·laboració amb l’objectiu de difondre la marca a les proves esportives i a les xarxes socials


El president del Consorci Salines Bassegoda, Joaquim Morillo, i l’esportista navatenc Juan Diego Martín, van signar la setmana passada una col·laboració amb l’objectiu de difondre la marca a les proves esportives i a les xarxes socials.

L’acord, que té una durada d’un any, es va signar al Castell de Llers, on es va reconèixer la dedicació de Morillo per donar a conèixer els paisatges d’aquesta zona i les rutes i activitats que s’hi organitzen. En aquest sentit, el president de l’entitat considera que la unió d’esforços «afavorirà que la imatge del Consorci arribi a molts llocs fora de la comarca, físicament i també a través de les xarxes socials», tenint en compte que Juan Diego vestirà una samarreta tècnica dissenyada amb imatges de la pedra seca de la Garriga d’Empordà i de la Mare de Déu del Mont.

Per la seva banda, Martín, conegut també amb el nom de l’Expresso de Navata, apunta que «no competeixo per guanyar, només amb mi mateix i per gaudir de l’entorn i de la natura amb el màxim respecte». L’any passat, l’empordanès va fer una ruta solidària de gairebé 1.400 quilòmetres de Navata a Ayamonte (Huelva) en bicicleta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li