Una plataforma danesa dedica set podcasts al voltant de la figura d’ Alexandre Deulofeu

0
604

Els oients podran descobrir a través de la veu de l’actor Francesc Orella la teoria amb la qual Deulofeu va detallar els patrons de l’evolució històrica de les civilitzacions i els imperis


 

La plataforma de podcast danesa Podimo va estrenar aquest dijous el primer dels set capítols del projecte La Matemàtica de la Història, una sèrie de podcasts d’una durada aproximada de 30 minuts que narra la teoria sobre l’evolució del polític i filòsof Alexandre Deulofeu (L’Armentera, 1903 – Figueres, 1978).

Els oients podran descobrir a través de la veu de l’actor Francesc Orella la teoria amb la qual Deulofeu va detallar els patrons de l’evolució històrica de les civilitzacions i els imperis. Les seves prediccions anunciant la reunificació alemanya, la fi de la Unió Soviètica o la desintegració de l’imperi espanyol, que va datar per al 2029. Aquestes narracions documentals comptaran a més a més amb la intervenció del periodista David de Montserrat i l’historiador Juli Gutierrez Deulofeu, net del protagonista.

L’actor Francesc Orella explica que ha gaudit fent el personatge del farmacèutic català, al que defineix com a «visionari, un tipus valent i agosarat com tots els peoners i precursors, un tipus que trenca motlles i per a mi això ja té molt de mèrit en l’àmbit que sigui, i fer-ho en el camp de la història em sembla apassionant. Ara més que mai pot interessar molta gent ,perquè vivim uns temps decisius, de canvis i turbulències, i la gent n’és conscient». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li