Una plaça del Ramal més funcional

0
545

Els treballs d’urbanització han permès suavitzar lleugerament el pendent d’aquest espai i renovar-ne el paviment


L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha acabat les obres per urbanitzar la plaça del Ramal de Llers. Els treballs han suposat una inversió de 180.000 euros i han permès rehabilitar aquest espai, que forma part de l’àrea circumscrita al jaciment arqueològic del recinte emmurallat de la Força. Les obres han permès suavitzar lleugerament el pendent que tenia la plaça i renovar-ne el paviment. El projecte, a més, prioritza l’ús de la plaça per a vianants, fent incís també en ser punt d’accés cap al nucli medieval i el castell. L’obra, que ha executat la constructora Rubau Tarrés SAU, s’ha finançat en part amb els fons procedents de l’1% Cultural de la Generalitat.

Amb els treballs realitzats en aquesta plaça situada al sud-est del municipi, s’hi podran celebrar petits esdeveniments. L’espai és ara més funcional després de les obres d’urbanització.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li