Una gastronomia ‚Äėdaliciosa‚Äô

0
400

Emocionar-se amb la gastronomia”. Així defineix Álvaro de Torre, director, la filosofia de Dalícia Cadaqués, un nou format comercial gastronòmic que ha obert les portes al municipi altempordanès i que pretèn estendre l’alta gastronomia per emportar arreu de Catalunya i la resta de l’Estat a través del model de negoci de les botigues pròpies o les franquícies. I és que Dalícia Cadaqués va més enllà de la mera venda de productes delicatessen i vol treure profit dels valors de la Costa Brava per implantar els productes propis de la terra a tot el territori. El local, ubicat al carrer Bellaire, en ple nucli antic de Cadaqués, compta amb una vinateria amb més de set-centes referències i la millor selecció de productes gastronòmics de tots els preus però amb la màxima qualitat, alguns comercialitzats en exclusiva. Però el que més sedueix de l’espai, que respira essència cadequesenca pels quatre costats, és una antiga cisterna que han batejat amb el nom de l’”espai gastronòmic més petit del món”.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li