Una fuita en un camió obliga a desallotjar l’àrea de servei Empordà de l’autopista

0
984

Una fuita d’àcid clorhídric en un camió que es troba situat al carril d’acceleració d’incorporació al quilòmetre 35 de l’autopista AP-7, a l’alçada de Garrigàs, ha obligat a desallotjar com a mesura preventiva una àrea de servei i una benzinera, situades a uns 300 metres d’on hi ha el vehicle aturat, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Per aquest motiu, el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) ha activat, quan faltaven cinc minuts per a tres quarts de quatre de la tarda, el pla Transcat per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril . No es té constància de persones ferides i no ha calgut tallar el trànsit de l’autopista.

Al lloc, s’han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com també una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit, es troba tallat l’accés de l’àrea de servei, però no hi ha afectació de circulació a l’autopista AP-7.

A causa d’aquest incident, no hi ha constància de persones ferides. A dos quarts de cinc d’aquesta tarda, el pla Transcat ha passat en fase d’alerta, un cop els Bombers han donat per controlada la fuita de l’àcid clorhídric i un altre cisterna s’ha dirigit al lloc dels fets per dur a terme el transvasament. Com a mesura preventiva es mantenen tancades la benzinera i l’àrea de servei Empordà Nord de l’autopista AP-7, en sentit nord.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li