Una filiació amb punt final

0
1095

El Peralada celebrarà diumenge una assemblea extraordinària en què es donarà a conèixer el vincle amb el Girona


El que és un secret a porta tancada es pot fer públic aquest diumenge durant l’assemblea extraordinària de socis que celebrarà el Club Futbol Peralada (12 h, al Camp Municipal d’Esports), un acte en el qual es tractarà l’estat de la filiació del club xampanyer amb el Girona. Si no hi ha cap sorpresa majúscula durant aquesta setmana, l’assemblea servirà per confirmar la finalització del vincle entre el club gironí i el verd-i-blanc. En aquest sentit, el doble descens dels dos primers clubs resulta un escull insalvable i és per això que tot fa pensar que el Girona executarà la clàusula de rescissió unilateral que existeix en cas del descens dels empordanesos.

Aquest fet provocarà que el club peraladenc hagi d’actuar amb molta agilitat per confeccionar un equip des de zero, tenint en compte que tant els drets del cos tècnic, amb Narcís Pèlach, Chicho, al capdavant, com els dels jugadors amb contracte, pertanyen al Girona. Sens dubte, serà un estiu mogut a Peralada.

ALBERT CARBÓ, NOU TÈCNIC. Un fet que demostra que la ruptura entre el Peralada i el Girona és un fet pendent només de confirmar-se oficialment és que ahir, al Municipal xampanyer, ja es va donar a conèixer el nom del futur tècnic verd-i-blanc, Albert Carbó. El tècnic arriba mentre les dues entitats gestionen els últims detalls de la rescissió del contracte, i tindrà com a objectiu conduir la trajectòria dels peraladencs en el seu retorn a Tercera, amb una plantilla que serà nova de dalt a baix. Carbó, fins ara coordinador del futbol-11 de la Unió Esportiva Figueres, on també entrenava l’equip del juvenil B, amb qui enguany ha aconseguit l’ascens a Preferent, torna al club xampanyer, on ja es va formar com a jugador. Té 28 anys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li