Una família de Figueres denuncia que el seu fill és víctima d’assetjament a l’escola

0
4308

El director del centre M. Àngels Anglada, Josep Fernández, ha dit que no farà declaracions sobre la qüestió i emplaça als mitjans a conèixer el comunicat que farà públic el centre la setmana vinent


La imatge d’en Sergio González amb un rètol i un missatge contundent s’ha fet viral aquests dies a les xarxes. El post d’aquest pare que denuncia assetjament cap al seu fill per part d’un altre nen de la seva classe ha tingut 70.000 comparticions a Facebook i més de 2.600 comentaris. González va aparèixer dimarts passat a l’escola M. Àngels Anglada amb un paper visible que deia: «El meu fill pateix maltractament escolar en aquesta escola per part d’un alumne i el director ho permet».

HORA NOVA s’ha posat en contacte amb l’escola. El seu director, Josep Fernández, ha dit que no farà declaracions sobre la qüestió i emplaça als mitjans a conèixer el comunicat que farà públic el centre la setmana vinent. Tot plegat ha generat una situació delicada dins la comunitat educativa i certa tensió, que s’està intentant resoldre. En Sergio González ha explicat en aquest setmanari la seva versió tot assegurant que «no vull fer mal al centre ni a l’equip directiu i docent, tot al contrari. Simplement vull posar fi a una situació que portem arrossegant des d’almenys fa cinc anys sense que se’ns doni una solució». El cas s’estaria produint en una de les classes de 3er de Primària on hi ha en Roger, el fill d’en Sergio. En Roger té 9 anys i té una discapacitat visual. Això fa el nen, segons el seu pare, «blanc d’aquest maltractament ja que és el més dèbil i, per tant, el que més rep per part de l’altre nen o nens». Segons en Sergio ja «fa temps que les famílies de la classe ens vàrem unir per fer front al conflicte ja que en Roger no és l’única víctima. Tot aquest temps ha estat de promeses del director assegurant que ja farien alguna cosa, però no ho veiem i continuem patint». González va impulsar una recollida de signatures entre les famílies de la classe perquè ell mateix aportés, si fos necessari, finançament per pagar professionals i ajudar al nen suposadament maltractador, però sembla que no han rebut el suport de l’escola.

Ara, la gota que va fer vessar el got va ser la frase lapidària d’en Roger que ha preocupat més el seus pares. «Ens ha dit que no vol viure, està atemorit, l’hem fet entrar a l’escola arrossegant-lo en més d’una ocasió». En Sergio afegeix: «No podem permetre això. Tampoc podem permetre que insultin la meva dona i amenacin el meu fill dient-li que li faran una corbata colombiana». Els pares d’en Roger, la família González Amat ha denunciat el cas al departament d’Educació. Diuen: «Esperem que després de tant de temps i patiment hi hagi una solució». En Sergio conclou: «Sempre he col·laborat amb tot però el meu fill no serà la víctima».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li