Una exposició amb cent anys d’història

0
1256

El Museu del Joguet de Figueres acull des de dissabte i fins al proper 10 de març la mostra ‘La Unió en fa cent. Un segle d’honor i glòria’ 


 

Jugadors i tècnics de diferents èpoques de la Unió Esportiva Figueres es van retrobar divendres passat al Museu del Joguet de Catalunya, on es va celebrar la inauguració de l’exposició del centenari del club blanc-i-blau.

La mostra, «La Unió en fa cent. Un segle d’honor i glòria», repassa la trajectòria de l’entitat a través de peces històriques, diversos àmbits temàtics i dues projeccions audiovisuals. L’exposició es pot visitar fins al 10 de març.

La falta de punteria es paga

La manca d’encert atacant de la Unió va resultar un escull massa gran per als figuerencs, que diumenge passat van registrar el vuitè partit sense conèixer el triomf en perdre a casa davant del San Cristóbal (0-1). Els blanc-i-blaus, superiors, van generar nombroses arribades, tot i que van ser els visitants, en una de les poques ocasions, els que van treure petroli al (15’).

‘Nous temps per a la Unió’ 

Aquest és el nom amb el qual un grup de socis presentarà la seva candidatura a les eleccions del club que es convocaran aquest dijous durant l’Assemblea Extraordinària de Socis. «Creiem que la situació del club és manifestament millorable en molts aspectes», explica la nova plataforma, formada per seguidors unionistes de diferents àmbits socials i professionals i que composarà la seva candidatura definitiva en breu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li