Una escola damunt les ones

0
2517

Un equip de joves surfistes es formarà a les instal·lacions del GEN Roses per participar en els campionats estatals i catalans d’eslàlom


 

El planter del windsurf es troba a la Costa Brava. Concretament a Roses i, de manera encara més específica a les instal·lacions del GEN Roses, on el surfista osonenc Marc Paré lidera el projecte MPR Simmer Style Team amb l’ajuda del seu patrocinador principal, Simmer Style.

L’objectiu de la iniciativa és clara i concisa: fomentar la base i esdevenir una part activa en el desenvolupament del surf de vela. Per aconseguir-ho, el projecte comptarà amb un equip de joves esportistes que s’aprofitaran dels consells de Paré, cinc vegades campió del món, per anar-se introduint en el món de la competició.

En aquests moments, el grup de joves està format per sis surfistes, i tots ells competiran en els campionats estatals i de Catalunya en la disciplina d’eslàlom: Marc Hernández (17 anys), Sara Coll (15 anys), Gerard Herruzo (13 anys), David Batlle (18 anys), Arnau Caro (15 anys) i Guillem Berta (18 anys). Quatre d’aquests (Hernández, Herruzo, Batlle i Berta) són esportistes nascuts a Roses.

LA SEU. I precisament a Roses s’hi ha instal·lat aquest viver de nous talents del surf de vela. Des de les instal·lacions del GEN, que es convertiran en la seu de l’equip, els joves surfistes aprofitaran les bones condicions de la Costa Brava per poder realitzar uns entrenaments que, quan la competició li permeti, estaran supervisats per Paré.

D’altra banda, amb aquest projecte la Costa Brava potencia la seva condició com a gran escenari per a la iniciació i la formació de joves en les diferents disciplines que brinden els esports aquàtics. En aquest sentit, doncs, les condicions de vent i mar que llueixen a les platges del nostre litoral permet la pràctica gairebé regular de les diferents especialitats del windsurf, un fet especialment valuós per a la formació.

PARÉ, SATISFET. «Estic molt content i motivat amb aquest projecte. Juntament amb Simmer Style hem decidit crear un equip per a joves promeses per ajudar-los a millorar la seva navegació, el seu rendiment en les competicions i la preparació del seu material. Tinc moltes ganes de guiar-los en aquest procés d’aprenentatge i de veure com van millorant», explica el competidor del GEN.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li