Una empresa del Port de la Selva ofereix educació, esport i salut per a tothom

0
521

Posar l’educació, l’esport i la salut a l’abast de tothom i a tot arreu és l’objectiu que es van marcar el matrimoni format per Manel Planas i Rosa Sala el 2011 quan van fundar Salasalut al Port de la Selva. El projecte, que es va posar en marxa a la farmàcia que Sala regenta al municipi, va néixer per cobrir els diferents serveis que els veïns del Port de la Selva no tenien a l’abast i ara, quatre anys després, es comença a exportar a altres localitats de la comarca.
“Salasalut és una empresa de serveis que vam posar en marxa a partir de les coses que ens va semblar que faltaven al Port de la Selva. En salut, per exemple, vam decidir portar serveis que aquí no hi havia, com podòleg, nutricionista i fisioterapeuta, entre d’altres. La gent s’havia de desplaçar com a mínim a Figueres”, explica Manel Planas, que assenyala que van habilitar un espai a la farmàcia per oferir aquest servei i que des de l’inici tenen el suport de l’Ajuntament.
L’esport va ser el servei següent que van incorporar al projecte. “El nostre fill tenia quatre anys i si volia fer futbol, bàsquet o taekwondo, per exemple, havíem de desplaçar-nos fins a Figueres, Roses o Llançà. Ens vam plantejar d’oferir esport al mateix poble, ja que a tot arreu hi ha pavellons o sales polivalents. El començament va ser difícil, però ara al Port de la Selva hi ha 45 nens que fan esport, dels 60 del municipi.”

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li