Una dona amb un fill dependent no té llum des de fa més d’un any

0
1438

Juana Díaz, una àvia de 71 anys, té al seu càrrec un fill dependent que ha de viure connectat a una màquina a les nits perquè pateix apnea


Els representants de la Taula Energètica de Figueres es van manifestar dimecres passat al matí davant la seu dels Serveis Socials de l’ajuntament per denunciar la situació precària en què viu una dona de 71 anys. Juana Díaz no té llum des de fa més d’un any i té al seu càrrec un fill dependent que ha de viure connectat a una màquina a les nits perquè pateix apnea. El fet de no tenir electricitat fa que la Juana no pugui dormir a les nits perquè ha de vigilar que el seu fill no tingui obstruccions a l’hora de respirar. Aquesta família tampoc pot cuinar ni fer altres tasques com posar la rentadora.

La Taula Energètica i d’Habitatge es va assabentar d’aquesta situació fa uns dies i ha fet gestions. Després de la protesta de la plataforma, la coordinadora dels Serveis Socials va assegurar que estaven al cas del problema i que era en vies de solució. L’afectada té una pensió no contributiva i el seu fill treballa per hores. Viuen en un pis de lloguer social però diuen que els ingressos no els permeten pagar totes les despeses.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li