Una descoberta des del manillar

0
672

Diumenge es va completar la primera activitat del ‘Roses Ride’, una jornada de descoberta impulsat per Turisme de Roses 


Descobrir els entorns i paisatges que ens envolten al manillar d’una bicicleta. Aquest és l’objectiu de la iniciativa Ride Roses, una proposta impulsada per Turisme de Roses aquest mes d’octubre que va tenir diumenge passat, 24 d’octubre, la seva primera aturada. En concret, les persones participants van poder gaudir d’una jornada prevista per a bicicleta de carretera, i van resseguir un itinerari sobre dues rodes que va unir la localitat rosinca amb Llançà.

Aquesta nova activitat de turisme actiu i esportiu neix en paral·lel a la creació dels nous itineraris que des de Turisme de Roses han posat a disposició dels amants del ciclisme des de la passada primavera. En aquest sentit, sota el nom de Ride Roses, i a través de la web visitroses.cat i d’una guia desplegable de l’aplicació Natura Local, s’ofereix un nou producte turístic consistent en la informació detallada d’un total de nou rutes aptes per a diferents modalitats: tres recorreguts de BTT; tres de bicicleta de carretera i, finalment, tres més vinculades amb el gravel, que combina la BTT i la carretera.

FINS AL MARÇ. La nova activitat, que compta amb la col·laboració del Club Ciclista Roses, s’allargarà fins al pròxim mes de març. En concret, es farà una sortida mensual, sempre en diumenge, i es duran a terme dues rutes per carretera, dues de BTT i dues de gravel.

La del passat diumenge consistia en una sortida que recorria la costa des de Port de la Selva. La sortida va tenir lloc a les nou del matí, a la plaça Catalunya de Roses, i els participants van completar un itinerari de dificultat mitjana: estava compost per 45,94 quilòmetres i un desnivell positiu de 417 metres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li