Una dècada al damunt de la bicicleta

0
1635

El Club Ciclista Esquenapelats de l’Escala celebra el seu desè aniversari amb bon estat de forma


El Club Ciclista Esquenapelats de l’Escala celebra aquest any el seu desè aniversari, i ho fa amb un bon estat de salut. Premiada a la darrera Festa de l’Esport del municipi costaner, l’entitat compta actualment amb una seixantena de socis i sòcies arreu de la demarcació gironina –65, per ser exactes–, una xifra que segons detalla el membre de la junta i tresorer, Franc Jodar, s’ha mantingut bastant estable en els últims anys.

«Arribar a complir deu anys d’activitat prolongadament no ha estat difícil, entre altres coses perquè ens vam ajuntar un grup de gent seguidora del ciclisme i entre tots hem creat amistat i hem fet un bon equip de treball», subratlla Jodar.

Entre les diferents iniciatives impulsades per l’entitat escalenca n’hi ha una que sobresurt amb especial èmfasi: la creació de l’escola infantil. El projecte, nascut l’octubre del 2018 i que consta de classes cada dimarts i dijous al Camp dels Pilans, s’ha anat consolidant amb el pas dels anys i avui dia ja compta amb al voltant d’una quinzena de nens i nenes. «Un dels nostres objectius principals és continuar reforçant l’escoleta», remarca Jodar, qui també explica que la celebració del desè aniversari es festejarà, si les circumstàncies ho permeten, passat l’estiu: «Passat l’estiu volem fer una festa conjunta amb tots els socis, un dinar de germanor». Aquesta iniciativa, precisament, servirà d’avantsala per a la celebració de la segona Festa del Pedal, que el club va recuperar dins dels actes de la festa major. Una prova més que demostra l’empenta del col·lectiu, que cada cap de setmana reuneix una vintena de persones per fer sortides. Una tendència, aquesta, que s’ha posposat a causa de la crisi sanitària que comporta el coronavirus.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li