Una comitiva d’ERC mostra el suport als presos polítics

1
1315

La comitiva gironina va visitar Estremera, Alcalá Meco i Soto del Real. Entre els alcaldes hi havia el de Torroella de Montgrí, municipi de l’exconsellera Dolors Bassa


 

Una quinzena de representants gironins d’ERC es van desplaçar dimecres passat a Madrid per donar suport als presos polítics que es troben als diversos centres penitenciaris de la capital estatal. La comitiva gironina va visitar Estremera, Alcalá Meco i Soto del Real. Entre els alcaldes hi havia el de Torroella de Montgrí, municipi de l’exconsellera Dolors Bassa.

El diputat alt-empordan√®s Joan F√†brega va explicar que ¬ęamb aquesta acci√≥, hem vingut a donar suport a la valentia i a la dignitat dels nostres l√≠ders pol√≠tics¬Ľ. El senador Jordi Mart√≠ va manifestar que ¬ęhem vingut per denunciar la injusta situaci√≥ que pateixen els presos pol√≠tics i les seves fam√≠lies per defensar pac√≠ficament i democr√†ticament la independ√®ncia¬Ľ.

A la comitiva d‚ÄôERC hi anava la portaveu de Figueres, Agn√®s Llad√≥; l‚Äôalcalde de Castell√≥, Salvi G√ľell; el de Forti√†, Francesc Brugu√©s; la d‚ÄôAgullana, Marina Gut√©s; el de Vilabertran, Mart√≠ Armada, i la dirigent d‚ÄôERC a l‚ÄôAlt Empord√†, Agn√®s F√†bregas.

1
Leave a Reply

avatar
1
0
0
 
1
Quimet
   
El més nou Més antic Més votat
Notificar-li
Quimet
Convidat
Quimet

Aquest 6 de maig Vilanant a celebrat la 7/me Fira de las FLORS.Vuldria saber si el vostre diari a fet comantaris i fotos de aquesta fira i si possible les veurei les llegir