Una comarca de festivals

0
1677

El Festival de Cadaqués, el més antic de l’Alt Empordà


És el festival més antic de la comarca i ha estat l’últim en desvelar la programació: el Festival Internacional de Música de Cadaqués. La 48a edició, que es celebra del 2 al 13 d’agost, proposa un total de 14 concerts amb artistes internacionals, grups reconeguts i joves promeses del país. El cartell destaca per la seva aposta pel jazz i la presència d’un gran nombre de dones. Avishai Cohen, Yolanda Brown, Els Catarres, Macaco i Alex Serra pujaran a l’escenari principal, el de Sa Conca. L’església de Santa Maria acollirà els concerts del Quartet Leipzig i el d’orgue barroc i electrònica «De l’antiguitat cap al futur».

Les actuacions gratuïtes tindran lloc als escenaris del Passeig, Plaça 1 d’Octubre, el Portitxó i Portlligat, on es podran veure Rhythm Treasures, Dàcil, Manel Camps i Gemma Abrie, Rhe Beatbox Colletive, Pau Alabajos, Txell Nedderman, Magalí Datzira, Mireia Farrés i Mercè Hervada. Des del passeig, la banda de blues Rhythm Treasure obrirà el Festival, que clausurarà a l’església de Santa Maria amb el concert d’orgue «De l’antiguitat cap al futur».

SA CONCA. Quatre nits seguides de concerts a Sa Conca. El primer l’oferirà el compositor i contrabaixista isrealià, Avishai Cohen, el 9 d’agost. La nit següent serà el torn de la saxofonista britànica YolanDa Brown mentre que Els Catarres, de gira amb «Tots els meus principis» hi seran el 11 d’agost. El dia 12, Macaco, estretament vinculat a Cadaqués, i Alex Serra seran els darrers de tocar a Sa Conca en aquesta 48a edició del festival.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li