Una cinquantena d’empleats protesten al ple del Consell

0
1246

Demanen que s’aprovi la relació de llocs de treball i que es posi en marxa la valoració per equiparar-los amb altres ens locals


 

Una cinquantena de treballadors del Consell Comarcal van protestar dimarts al ple de la institució per reclamar millores laborals. El personal va voler mostrar el seu malestar per «l’incompliment dels acords assolits després de tres anys de negociació col·lectiva». Tal com va avançar HORA NOVA, demanen que s’aprovi la relació de llocs de treball i que es posi en marxa la valoració d’aquests per equiparar-los amb altres administracions locals de la comarca. També denuncien «l’incompliment» de l’acord de compensació als treballadors que utilitzen diàriament el seu vehicle per prestar serveis a la institució. L’acord, detallen, preveu una compensació extraordinària pel que facin més de 4.000 km l’any. Segons diuen, el pagament es va fer l’any 2016 però no s’ha mantingut.

La presidenta de l’ens, Montse Mindan, insisteix que la relació de llocs de treball ja està aprovada i que el mateix dimarts es va ordenar començar els tràmits per contractar l’elaboració de la valoració de llocs de treball. Pel que fa a la compensació dels vehicles, diu que el secretari va fer un informe negatiu al respecte i remarca que el preu dels desplaçaments de la plantilla pràcticament dobla la xifra la fixada per llei. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li