Una allau de propostes de gener a juny

0
1165

L’Espai Cívic Teatre Bon Pastor agafa un nou enfocament com un Hotel d’Entitats per continuar dinamitzant amb activitats la zona oest de la ciutat


 

Després de més de 300 activitats durant el 2018, els centres cívics de Figueres ja tenen a punt la programació per als pròxims mesos. La van presentar oficialment divendres passat a la sala de plens de l’Ajuntament, l’alcalde, Jordi Masquef, acompanyat de la regidora, Núria Galimany i dels responsables dels diferents centres cívics de la ciutat.

Entre les novetats destaquen els cursos dedicats a salut i benestar com ara els de mindfulness, d’alimentació o els de diverses activitats d’arts plàstiques. Entre les propostes també hi ha els tallers escènics per aprendre jocs de màgia o l’espai Àgora Cinematogràfica del Bon Pastor. Precisament, pel que fa a aquest centre cívic incorporat més recentment, cal dir que agafa un nou enfocament. A banda de les activitats que organitzen les diferents entitats i associacions de veïns, l’espai iniciarà un seguit d’accions per formar, assessorar i donar suport a totes les entitats i associacions registrades a Figueres. També es fomentarà que organitzin projectes conjunts. Es tracta de constituir la proposta de fa temps de crear un Hotel d’Entitats a Figueres. Això servirà per continuar dinamitzant la zona oest, l’associacionisme i el voluntariat de Figueres.

També entre els mesos de gener i juny hi ha programades xerrades d’interès diverses. Al Centre Cívic Joaquim Xirau, César Bona parlarà d’«Escoltar per educar», el pròxim 12 de febrer. Al mateix centre, el 28 de febrer, Valérie Espinasse farà la xerrada taller «La relaxació, una eina per enfocar l’atenció i millorar la concentració». En qüestions creatives, el 29 de març al Centre Cívic de la Creu de la Mà, la fotògrafa Mònica Quintana farà una xerrada per descobrir el procés darrere d’una fotografia artística o creativa.

Les inscripcions als centres cívics es podran fer del 28 de gener al 3 de febrer. Aquesta setmana, però, poden formalitzar les matrícules les persones que volen continuar amb activitats iniciades el darrer trimestre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li