Un treball sobre el feminisme en l’obra de Gemma Lienas guanya la 5a edició dels Premis M. Rosa Ymbert

0
590

(TRAMUNTANT.TV).- El treball d’Irene Gou, titulat "El feminisme en l’obra de Gemma Lienas", ha guanyat el primer dels guardons de la 5a edició dels Premis M. Rosa Ymbert.

Dimecres, al Cercle Sport Figuerenc, en el marc dels actes organitzats per l’Ajuntament de Figueres amb motiu del Dia Internacional de la Dona, es va fer públic el resultat d’uns premis adreçats a alumnes d’ensenyament secundari de l’Alt Empordà. La resta de guardonats són: 2on premi per a Víctor Fernández pel treball "Conciliació vida familiar i laboral"; i el 3er premi per al treball "Violència de gènere: Per què?", elaborat per Laia Olivencia. El jurat també va decidir atorgar un accèssit al treball d’Elena Porxas, "Escultura: Discriminació a cada racó".

La regidora del Servei d’Igualtat, Olga Carbonell, va destacar durant el lliurament “l’esforç realitzat pels alumnes que han presentat els seus treballs a uns premis molt importants que esperem que ens els propers anys es confirmin com un dels referents en la seva matèria”.

Finalment, cal recordar que el Cercle Sport també va ser escenari d’una xerrada a càrrec de l’escriptora Maria Mercè Roca i del sociòleg i pedagog Jordi Feu, i d’un concert del grup de polifonia tradicional catalana Ara Pla.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li