Un ‚ÄúTop Chef‚ÄĚ a Peralada

0
405

U na gelea d’escopinyes, una broqueta de musclos, un llagostí cruixent, una navalla al cilantre, un semicru de tonyina, un escabetx d’ostra, una garoina gratinada, una coca de sardina, un suquet de roger, una Parmentier de vieira, un mar i muntanya de peu de porc i escamarlà i, per acabar, unes maduixes de l’Empordà i un menjar de xocolata i espígol. Aquests són els plats que van poder assaborir dijous passat els cent vint comensals _la meitat francesos_ presents a una nova cita del cicle gastronòmic Tast i Tastets que organitza periòdicament el Castell de Peralada, i que té l’objectiu de donar a conèixer la gastronomia i l’enologia local. Concretament es tracta dels plats del sopar maridatge que va preparar el xef figuerenc Marc Joli, propietari de la taverna Cal Músic, però també de la Pastisseria Internacional i un dels socis de l’empresa de càtering Picoplato.
Els vins escollits per al sopar maridatge van ser un La Chapelle Rosé 2012 de l’AOC Côtes de Provence, un Cuesta de Oro 2014 de la DO Rueda, un Plácet Altomelloso de la DOC La Rioja, un Peralada Finca Espolla 2010 de la DO Empordà i un Mas Llunes Ambre de la DO Empordà.
Amb aquest tipus d’esdeveniments, Casinos del Grup Peralada continua apostant per iniciatives relacionades amb la gastronomia i la cultura del nostre país.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li