Un talent a mar obert

0
1092

El jove del Port de la Selva Agustí Planas (GEiEG) tanca la temporada amb un total de 25 podis en les 32 travessies de natació on ha participat aquest 2022


El jove nedador del Port de la Selva, Agustí Planas (GEiEG), ha abaixat la persiana d’una gran temporada a títol individual. Així ho justifiquen, sobretot, els números a la mà: l’esportista infantil ha pujat fins a 25 vegades dalt d’un podi en les 32 travessies de natació en aigües obertes a les quals ha participat durant aquest 2022.

Els resultats més significatius han estat les primeres posicions en categoria absoluta a les proves de la Copa Marnaton a Formentera 2.0, Begur 1.5 i Eivissa 1.5, així com a l’Open Water 1.5 de Platja d’Aro i la travessia popular de Portbou 1.0.

D’altra banda, també ha finalitzat en segona posició en esdeveniments com ara la Copa Marnaton de Sant Feliu de Guíxols 1.5, la MARnedATÓ del Port de la Selva 1-0 o la 71a Badalona Nedant 1.0, mentre que ha quedat tercer en proves com la Marnaton de Cadaqués 2.5 i la 36a Yasuji Fusano de Lloret de Mar 0.5.

Amb aquests resultats, Plans ha aconseguit la segona posició en categoria júnior de la Copa Marnaton 2022 i també de la Copa Swim No Limits. La temporada vinent, que comença a la piscina, l’Agustí ja tindrà 16 anys i hi participarà en categoria júnior.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li