Un sopar a vint mans

0
794

Un sopar preparat per deu cuiners diferents no és una cosa habitual, ja que la barreja d’estils, maneres de treballar, tracte del producte o coccions fan que crear un àpat homogeni sigui tot un repte, però així va ser el sopar de clausura de la darrera edició del Curs de Cuina de Peralada. Es va celebrar dilluns passat i va ser dut a terme per tots els professors que al llarg dels darrers mesos han fet classe en aquesta iniciativa pionera de la comarca -fa més de vint anys que se celebren les classes-.
Davant dels professors, que al voltant d’una taula anaven preparant les degustacions, hi havia una cinquantena de persones, les alumnes (predominen les dones) que fins aquell dia han rebut classe dels cuiners.
Aquell era un dia per veure els xefs treballar a tot ritme, ja no amb la parsimònia assossegada i didàctica de les classes sinó immersos en el seu habitual bonfer professional, per després gaudir del sopar. Es van fer els mateixos plats que, al llarg del curs, els alumnes havien treballat a classe.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li