Un prostíbul gai de referència a l’Estat obrirà portes a l’octubre a Santa Llogaia

0
791

 Creixen els serveis de prostitució a l’Alt Empordà i, en aquest cas, la novetat és que la comarca es convertirà en un punt important de l’itinerari de clubs per a públic gai. Fa uns dies transcendia la notícia a través del portal de notícies Aragirona.cat i s’anunciava que es tractaria del primer prostíbul homosexual de l’Estat espanyol. HORA NOVA s’ha posat en contacte amb els responsables de l’establiment i aquests han confirmat la inauguració de les instal·lacions i del nou concepte del local per al pròxim mes d’octubre. El club Diamant donarà feina a unes 30 persones i darrere el negoci hi ha l’empresari figuerenc Jordi Sabater i Subirós.
El local s’anuncia ja a la seva pàgina web com a club Diamant i ha començat a promocionar la seva inauguració especial per als dies 8,9,10 i 11 d’octubre. Paral·lelament també hi ha un espai dedicat a ofertes de feina. El perfil genèric que es detalla és el d’una persona de professió “artista, cambrer, promotor o vinculada al món de la nit i a l’ambient gai”. Entre els llocs de treball que s’ofereixen hi ha el de relacions públiques, cambrer, ballarí, stripper, drag queen i chapero.
Les informacions que es publiquen es fan en dos idiomes en castellà i en francès i pel contingut s’adreça a públic d’arreu de l’Estat i molt especialment de França i de les comarques de Barcelona.

les instal·lacions. El local es ven com “el millor punt gai de la Costa Brava”. Té una superfície de 450 metres quadrats repartits en dues plantes. Els espais són la sala principal amb servei de bar, pantalles de vídeos X i reservats,sala sado-BDSM, cambra fosca, Vip Room, habitacions, terrassa i aparcament vigilat. El club preveu obrir tots els dies de l’any des de les cinc de la tarda fins a les quatre de la matinada i els caps de setmana fins a les cinc de la matinada.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li