Un promotor es querella contra PĂ ramo, Mindan i Ripoll

0
535

El casos van tenir lloc entre el 2008 i el 2016 i segons els denunciats l’objectiu és perjudicar la imatge de polítics electes


 

El promotor immobiliari rosinc Xavier Sala Caselles (Immogestió, SL) ha interposat una denúncia contra l’exalcalde de Roses, Càrles Pàramo; l’alcaldessa, Montse Mindan, i l’exregidora Sílvia Ripoll per un presumpte delicte de prevaricació urbanística. La querella també afecta el secretari de l’Ajuntament, arquitectes i membres dels serveis jurídics del consistori.

El promotor retreu quatre casos de tramitacions urbanístiques en les quals l’Ajuntament l’hauria perjudicat a ell i a la seva activitat econòmica. En un dels casos se li exigia el soterrament d’una línia elèctrica en una obra; en un altre cas, l’Ajuntament hauria permès a la finca del promotor la construcció d’un mur d’una finca veïna. Els altres casos denunciats són la construcció de quatre habitatges on només se’n podien fer dos, segons la demanda, i el tercer seria permetre l’edificació en una zona verda.

Per respondre a les acusacions, els funcionaris i els responsables polítics tindran dues defenses separades però coordinades. La defensa dels polítics anirà a càrrec de l’advocat Carles Monguilod, que ha declarat: «Estem molt tranquils, perquè en aquest cas els polítics no s’han apartat mai dels criteris estrictament tècnics i difícilment es pot parlar de prevaricació». En un comunicat, els denunciats diuen que el cas és «una nova mostra d’ús impropi, abusiu i desviat de la via judicial contra polítics electes sense cap altra finalitat que la de perjudicar la seva imatge».

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz