Un pas més per construir una residència per a la gent gran

0
969

El nou equipament es construirà en uns terrenys municipals situats a la zona coneguda com els camps d’en Fita i en Pineda, que compten amb una superfície de 5.227 metres quadrats


Per unanimitat del ple, Vilafant va aprovar la setmana passada l’adjudicació per la construcció i la gestió d’una residència per a la gent gran al municipi. El nou equipament es construirà en uns terrenys municipals situats a la zona coneguda com els camps d’en Fita i en Pineda, que compten amb una superfície de 5.227 metres quadrats.

La residència serà la segona del municipi i ajudarà en el reforç del nombre de places assistencials per a la tercera edat a la comarca. La concessió del servei serà per 40 anys i l’adjudicatari haurà de pagar un cànon de 18.000 euros anuals.

L’Ajuntament també ha aprovat una millora pel que fa a la gestió de l’aigua al municipi. S’ha donat llum verda al nou contracte amb Fisersa que estableix el compromís per part del consistori de reduir el seu consum municipal d’aigua, mentre que l’empresa gestora es compromet a millorar el rendiment de la xarxa per evitar-ne les pèrdues, que en aquests moments són del 50%. El contracte serà vigent del 2021 fins el 2023.

En el ple també es va proposar la creació de la plaça de tècnic per a l’àrea de promoció econòmica i es va aprovar una moció de rebuig a la violència masclista.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li