Un osset dels Mossos d’Esquadra per lluitar contra les malalties minoritàries

0
848

L’associació els Amics Solidaris els Almogàvers de l’Empordà va acabar de vendre tota la loteria de Nadal a principis de novembre, moment en el qual van decidir apostar per una nova proposta solidaria: el Peluix Pau dels Mossos d’Esquadra


 

L’associació els Amics Solidaris els Almogàvers de l’Empordà va acabar de vendre tota la loteria de Nadal a principis de novembre, moment en el qual van decidir apostar per una nova proposta solidaria: el Peluix Pau dels Mossos d’Esquadra. Tot i que només fa aproximadament un mes que realitzen la venda d’aquest osset tan particular, de moment ja se n’han venut 127. De tots els beneficis que se’n treguin es destinaran a la investigació de malalties minoritàries.

Aquest peluix va néixer a finals de 2018 amb l’objectiu de donar-lo a familiars i malalts de malalties minoritàries i alhora recaptar recursos per a finançar-ne la investigació. Els Amics Solidaris els Almogàvers de l’Empordà l’han recuperat per aquesta campanya nadalenca, tot i que el més probable és que el continuïn oferint al llarg del proper 2022.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li