Un nou repte per a Jorquera

0
666

Joan Jorquera afronta aquesta temporada un nou repte amb el pas a la categoria júnior de taekwondo. El jove esportista rosinc, de només 13 anys, ha portat a terme sessions intenses durant l’estiu -de dues o tres hores diàries- amb el seu equip del TKD Joan’s, i la recompensa ha arribat de forma immediata. El passat 4 d’octubre es va estrenar al pes mini-mosca (-45 kg) amb una clara victòria a l’Open Internacional Baza Sport, a Vitòria, després de guanyar els tres combats que va disputar.
“Aquest triomf ha suposat una gran alegria”, reconeix Juan Jorquera, pare del jove esportista i responsable del TKD Joan’s, que assenyala que “el treball previ ha estat molt dur. Ell ha contribuït treballant més fort que mai i, quan veus la sinergia que hi ha al gimnàs entre ell, en Marcos (l’entrenador), la Lídia (mare d’en Joan) i amb mi, sempre tens l’esperança de debutar bé, i això implica tenir bones sensacions”.
Afrontar el salt de categoria no ha estat fàcil. Jorquera competeix al pes més mínim entre els júniors, el mini-mosca (-45 kg), on coincideix amb rivals molt més alts que ell. “Ell pesa entre 39 i 40 kg, i es pot trobar amb gent que normalment pesa uns 48 kg i que perd tres quilos per competir com a mini-mosca. Això representa una diferència d’alçada de més de 17 centímetres”, comenta Juan Jorquera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li