Un nou bus connectarà Roses i Figueres de manera directa

0
1585

Sortiran set expedicions diàries per sentit i els usuaris podran reduir un 50% el cost del trajecte amb un abonament


 

Una nova línia de bus enllaçarà des de demà dimecres Figueres i Roses a una velocitat comercial i sense cap parada entremig. Farà set expedicions diàries per sentit, que sortiran cada hora entre les 7 h i les 20 h. Més concretament, cada dia de l’any (de dilluns a diumenge) s’oferiran cinc expedicions per sentit; els feiners (de dilluns a divendres) se n’hi afegirà una altra a primera hora del matí, i els dissabtes, diumenges i festius, una a mig matí.

El servei, que s’inclourà a la xarxa Exprés.cat, comunicarà les estacions d’autobusos de les dues ciutats, i escurçarà substancialment el temps del trajecte respecte dels altres autocars que circulaven fins ara: els dos municipis quedaran enllaçats de manera directa en un temps mitjà de 25 minuts. A més, també inclou altres avantatges, com ara la comoditat o la prestació de serveis addicionals com el wifi a bord.

El preu del bitllet senzill serà de 3,15 euros, però s’incorporarà un abonament T10/120 a un preu de 12 euros, de manera que el cost del viatge es rebaixarà fins a 1,20 euros.

El director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Pere Padrosa, va presentar divendres el nou servei. Ho va fer acompanyat de l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip; el regidor d’Hisenda i Benestar Social de Roses, Marc Danés; el director general de Moventis, Joan Giménez, i el gerent de Sarfa, Enric Gimeno.

A banda de la posada en marxa del servei exprés, es mantindrà el servei de bus actual, que s’atura a diversos pobles, per atendre les comunicacions de caràcter més local.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li