Un noi de Vilafant denuncia una agressió homòfoba

0
1469

Els fets van tenir lloc durant la Festa Major de Castelló d’Empúries


 

Un jove de 21 anys i veí de Vilafant va denunciar una agressió homòfoba durant la festa major de Castelló d’Empúries. El noi, que va presentar una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra, va rebre un cop de puny que li va provocar un edema lleu al pòmul esquerre.

Segons relata, ell i el seu company sentimental –que no va voler presentar denúncia– es trobaven en un aparcament del municipi quan tres nois d’entre 18 i 20 anys se’ls van acostar i els van preguntar si es discutien per una noia. Els joves van respondre que eren homosexuals però, segons relata la víctima, els agressors no s’ho van creure i els van reclamar que es fessin un petó per demostrar-ho. La parella va accedir-hi i els tres joves haurien marxat fent comentaris despectius. Davant d’això, el seu company els va titllar d’homòfobs i va ser llavors quan, segons la denúncia, van tornar i els van agredir.

Els fets es remunten al 4 d’agost pels volts de les quatre de la matinada durant un dels actes de la festa major del municipi. Segons ha explicat el denunciant, al seu company li van propinar una coça a la panxa i a ell, un cop de puny a la cara. Tal com consta a l’informe mèdic, l’agressió li va provocar un edema lleu al pòmul.

Dimarts passat després de fer-se una revisió al CAP de Vilafant, el jove va presentar la denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Figueres.

Durant les diligències policials pel cas d’agressió homòfoba, la policia va ensenyar a la víctima diverses fotografies de la base de dades. L’objectiu era que el jove pogués identificar els presumptes agressors però no els va reconèixer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li