Un Nadal amb més figures dalinianes

0
2353

Figueres va inaugurar dissabte la campanya nadalenca amb les seves populars figures dalinianes, que aquest any s’amplien de 306 a 319


 

Figueres va donar per inaugurada la campanya nadalenca tambĂ© aquest dissabte. A les sis de la tarda es va fer la tradicional encesa de les figures dalinianes repartides per diferents punts de la ciutat. Aquest any s’amplien aquests llums Ășnics al paĂ­s i s’ha passat de 306 a 319.

La Rambla va ser el punt d’acollida de l’acte de l’encesa nadalenca. Hi van participar els nens i les nenes de la coral del Sant Pau i els nois i les noies de la coral de l’institut Ramon Muntaner. TambĂ© es va comptar amb els Pastorets de Figueres i la presĂšncia de la Nadalina.

Aquest any l’arbre de la Rambla mantĂ© els 13 metres d’alçària de l’any passat. Pel que fa a l’increment de figures dalinianes, s’han creat noves formigues, que se situen a la plaça Ernest Vila. Les noves ubicacions per altres elements lumĂ­nics d’aquesta temporada sĂłn la calçada dels Monjos, el carrer de Pi i Margall, el carrer de Sant Francesc de Paula, el carrer dels Fossos, la plaça de Sant Vicenç de PaĂŒl i la plaça del Sol.

Des de l’Ajuntament de Figueres s’insisteix que es continua fent un esforç per substituir els llums de filament tradicional per tecnologia LED, ja que permeten la disminuciĂł del consum en un 80% i aixĂČ representa un important estalvi energĂštic i econĂČmic. D’altra banda, es posa Ăšmfasi en la singularitat dels llums de Nadal de Figueres, inspirats en Salvador DalĂ­ i Ășnics al mĂłn.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li