Un miler d’usuaris del TAV reclamen un nou tren al vespre

0
1280

Segons dades de Renfe corresponents a l’any passat, la línia d’alta velocitat Barcelona-Girona va igualar en tot el 2016 el nombre de passatgers de la línia Barcelona-Tarragona al llarg de nou anys


 

Un miler de persones han signat un manifest per reclamar a Renfe que afegeixi una nova freqüència d’Avant entre Barcelona, Girona i Figueres durant els dies laborables al vespre. Això permetria als usuaris que es desplacen diàriament a la capital catalana per feina conciliar vida laboral i familiar.

Actualment, no hi ha cap tren entre Barcelona, Girona i Figueres entre les 19.25 i les 21.40 h -l’últim del dia- i això fa que, segons els impulsors de la iniciativa, molts usuaris gironins que acaben de treballar a les set del vespre no arribin a temps a l’estació de Sants i s’hagin d’esperar més de dues hores pel darrer comboi de la jornada, que arriba a la capital gironina a les 22.18 h i a Vilafant passats dos quarts d’onze de la nit. La recollida de signatures s’allargarà fins al 6 d’abril.

Segons dades de Renfe corresponents a l’any passat, la lĂ­nia d’alta velocitat Barcelona-Girona va igualar en tot el 2016 el nombre de passatgers de la lĂ­nia Barcelona-Tarragona al llarg de nou anys. TambĂ© durant el mateix any, el nombre d’usuaris del corredor Barcelona-Girona-Figueres va multiplicar per deu els de la lĂ­nia Barcelona-Camp de Tarragona, i dels dos milions de viatgers que van utilitzar les lĂ­nies Avant aquell any, 1,45 corresponien al corredor Barcelona-Girona-Figueres. Els signants posen les dades sobre la taula i destaquen el creixement i el nombre d’usuaris de la lĂ­nia Barcelona-Girona-Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li