Un incident a la via a Vilamalla provoca retards i restriccions del trĂ nsit de trens

0
497

L’ens d’infraestructures ferroviàries Adif ha informat que una incidència que hi ha hagut quan faltaven deu minuts per les vuit del matí en el sistema d’electrificació del tram Sant Miquel de Fluvià-Vilamalla, de la línia Barcelona-Portbou, ha obligat a tallar una de les dues vies de circulació. L’incident s’ha produït quan un tren de Mitjana Distància s’ha enganxat amb la catenària de la via imparell –en sentit Portbou- al punt quilomètric 238,300 de la línia. Els danys ocasionats obliguen els trens que circulen per aquesta línia a circular en via única entre Flaçà i Figueres fins al voltant de les vuit del vespre, quan Adif preveu restablir la normalitat a la línia. 

Personal d’Adif ha constatat que els danys que ocasionats en el sistema d’electrificació són quantiosos i comprenen més de 500 metres de catenària en la via imparell, el trencament de diversos elements com ara sustentadors i suspensions, així com també el deteriorament d’un pal d’electrificació.

Per aquest motiu, Adif ha informat que la circulació es troba interrompuda en la via imparell en el tram Flaçà-Figueres, i és necessari circular en règim de via única entre ambdues estacions, donant pas alternatiu als trens d’ambdós sentits, el que provocarà alteracions en la circulació del tràfic ferroviari.

Adif ja ha mobilitzat tots els mitjans i personal disponible per a la resolució de la incidència. Adif també ha obert una investigació per esclarir l’origen i les circumstàncies en què han tingut lloc la incidència.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li