Un figuerenc crea un grup per ajudar el comerç de la ciutat

0
909

Amb menys d’una setmana el ‘Jo compro a Figueres’ ha superat els mil seguidors a la xarxa de Facebook


 

El confinament i la preocupació per com quedarà tot plegat quan s’aixequi l’estat d’alarma fa reflexionar moltes persones sobre la necessitat, més que mai, de comprar al comerç local. És a dir, abandonar la tendència cada vegada més creixent i accentuada –abans i durant el confinament–d’adquirir productes a través de gegants de la distribució per internet.

A Figueres ha sorgit un grup a Facebook, Jo compro a Figueres, que vol donar suport al comerç local. L’impulsor és en Toni Ginesta, que assegura que cap administració ni tampoc Comerç Figueres Associació són darrere d’aquesta acció.

Ginesta explica que «la idea va sortir fa uns dies, quan vaig veure que una iniciativa semblant s’estava fent a altres localitats, i vaig considerar que seria una bona acció. L’objectiu és potenciar el comerç local al més aviat possible quan s’acabi l’estat d’alarma. A la pàgina de Facebook els comerços, autònoms i els ciutadans poden intercanviar informació entre uns i altres».

El grup ja ha aconseguit superar els mil seguidors. Persones que, de ben segur, contribuiran que tot es vagi posant a lloc. Potser d’iniciatives com aquesta i dels temps que es viuen en poden sortir canvis de tendència positius. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li