Un empordanès becat per l’home més ric d’Espanya

0
1498

L’estudiant llançanenc, Xavier Macias, ha estat un dels seleccionats del Programa de Becas de la Fundación Amancio Ortega


Xavier Macias Barbosa cursarà primer de batxillerat als Estats Units. Gràcies a la beca concedida pel propietari de Zara, el jove de Llançà tindrà l’oportunitat de començar els seus estudis postobligatoris als Estats Units convivint amb una família d’acollida. La beca que ha obtingut correspon al Programa de Becas de la Fundación Amancio Ortega. Cada any, aquesta fundació atorga 500 beques a alumnes espanyols per estudiar 1r de batxillerat als EUA o al Canadà (250 becats per cada país).

INS Llançà

MÉS DE 9.000 SOL·LICITUDS. A la edició d’aquest any s’hi han presentat uns 9.300 estudiants. Després d’una primera prova escrita, 1.500 alumnes van ser presseleccionats , dels quals 500 han estat definitivament escollits. Tal com explica el claustre de professors, aquesta experiència li permetrà aprofundir en l’aprenentatge de la llengua anglesa i de fer una autèntica immersió en la cultura d’aquest país.Segons l’alumne “haver estat seleccionat ha estat, de moment, la notícia de la meva vida, una gran emoció i saber que hi haurà un abans i un després d’aquesta experiència”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li