“Un dels nostres objectius Ă©s escampar els somriures per tota la ciutat”

0
391

Tot i que aquest any no hi haurà presentació oficial _es tanca el cicle de presentacions escèniques en llocs poc habituals, com a les clavegueres, en un llit d’hotel o en un aparcament, com s’havia fet en edicions anteriors_, el Festival Còmic de Figueres ja ho té tot a punt per començar una edició _la novena_ “que vol oferir a l’espectador allò que habitualment no pot veure, que no pot trobar en les programacions regulars de teatre de les viles i ciutats de casa nostra”, ha explicat Xavier Valentí, un dels seus directors, juntament amb Agustí Custey.
D’aquesta edició, que tindrà lloc del 23 al 27 de març, Valentí n’ha destacat l’actuació del mim francès Julien Cottereau, “l’estrella d’aquest any”, guanyador dels premis teatrals més importants del seu país i que ha voltat món amb Imagine-toi, que s’estrenarà a Catalunya dins el marc del Festival Còmic, al Teatre El Jardí. Segons Valentí, “Cottereau porta una d’aquelles obres mestres que perdura en el temps. Un bon aficionat a les arts escèniques no se’l pot perdre”.
Per satisfer diferents registres d’humor, el festival ha programat també dos espectacles en format gala: el d’inauguració, amb el mim clown Housh-ma-Housch, el mag Otto Wessely, tots dos procedents de París, l’humorista televisiu Santi Rodríguez i el radiofònic senyor Bohigues; i Humor de micro, amb el monologuista gadità Alex O’Dogherty, l’actor José Corbacho, l’humorista català Peyu i l’uruguaià Godoy.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li