Un centenar de persones assisteixen a la Nit de l’Alzheimer

0
1071

L’Hotel Peralada va acollir dissabte la vetllada, presentada per Josep Puigbó, per recaptar fons i estudiar el desenvolupament de la malaltia


 

La Fundaci√≥ ACE – Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center, dedicada al diagn√≤stic, la recerca i el tractament de persones amb deteriorament cognitiu i dem√®ncia, va celebrar el 21 de juliol la 3a edici√≥ de la Nit de l‚ÄôAlzheimer, en el marc del Festival Castell de Peralada. Fins ara, els fons recaptats en les dues edicions de la Nit de l‚ÄôAlzheimer han perm√®s fer una prova oftalmol√≤gica a m√©s de 3.000 persones i obrir la primera Unitat de Prevenci√≥ i Detecci√≥ Preco√ß de l‚ÄôEstat. I, enguany, es destinar√† al projecte Fundaci√≥ ACE Healthy Brain Initiative, que estudia el desenvolupament de la malaltia. Pel que fa al sopar, va reunir m√©s de 100 persones a l‚ÄôHotel Peralada, com la influencer Carla Hinojosa o l‚Äôescriptor Jordi Tello. El periodista Josep Puigb√≥ va conduir la gala i la doctora Merc√® Boada, directora m√®dica de la Fundaci√≥ va insistir a dir que ¬ę√©s necess√†ria la implicaci√≥ de tota la societat per invertir en recerca per poder prevenir-la¬Ľ.

ESTRENA DE LA NOVA CAMPANYA. Es va projectar el v√≠deo de la campanya de sensibilitzaci√≥ ¬ęRegala Mem√≤ria 2018¬Ľ, protagonitzada per l‚Äôactriu Cristina Brondo i que s‚Äôestrenar√† el 21 de setembre, el Dia Mundial de l‚ÄôAlzheimer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li