Un centenar de manters enmig de la Covid

0
757

Els establiments de Santa Margarida es queixen per la venda de productes il·legals i alerten que els venedors van sense mascareta


Una vintena de persones van iniciar dijous passat manifestacions per demanar mesures contra el top manta a Roses. La mobilització estava organitzada per l’Associació de Comerciants de Santa Margarida, que, un any més, demana a l’Ajuntament mesures per fer front a la venda ambulant il·legal.

El president de l’Associació de Comerciants de Santa Margarida, Ricardo Moraes, declarava que sortiran al carrer «cada dia», sigui al passeig o davant del consistori. També va recordar que «fa deu anys que ho patim i ja no ens creiem res de res». Els comerciants argumenten que els propietaris de negocis que no es troben a primera línia de mar tenen cada vegada menys beneficis. En aquest sentit, la crisi de la Covid-19 ho ha empitjorat tot més. Amb tot, també denuncien que a més de fer l’activitat il·legal, els manters no duen mascareta.

El regidor de Seguretat, Joan Plana, va demanar no canalitzar la reacció pel top manta contra el consistori. Va recordar que «es destinen tots els recursos necessaris» per fer front a l’activitat i perquè aquesta no sigui rendible. L’any 2018 es van intervenir 4.000 objectes, el 2019 en van ser prop de 20.000. Una estratègia que es mantindrà també aquest any 2020, segons l’Ajuntament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li