Un aniversari en plena expansió

0
2148

El centre comercial Gran Jonquera, que doblarà la seva superfície de la mà de Grup Escudero, compleix cinc anys


 

Un aniversari feliç. Amb aquest tarannà va bufar dimecres les espelmes el centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping, que va celebrar el cinquè aniversari en plena etapa de creixement, tal com demostren els índexs d’ocupació: en el moment de la seva obertura, el centre tenia el 75% de l’espai ocupat, mentre que avui en dia el percentatge ja és absolut, el 100%.

L’evolució, però, no s’atura aquí. El Grup Escudero invertirà uns 40 milions d’euros per ampliar l’outlet jonquerenc fins a arribar als 50.000 metres quadrats. Això implicarà doblar l’actual superfície i arribar als 100.000 metres quadrats.

En aquest sentit, l’empresari i propietari del grup, Antoni Escudero, ha subratllat que ja compta amb els permisos de la Generalitat per tirar endavant les noves instal·lacions, uns treballs que s’iniciaran abans no finalitzi aquest any.

En concret, la nova zona comercial comptarà amb 21.000 metres quadrats de superfície dedicada a la venda i combinarà les botigues outlet amb les convencionals. El mateix Escudero ja va avançar que tenen pràcticament tot l’espai –un 90%– compromès amb grans marques i franquícies com Inditex o H&M. A més, el projecte també incorporarà un espai d’oci «gratuït» i un aparcament soterrani amb una capacitat per a uns 2.000 vehicles.

UNA FESTA. El cinquè aniversari es va fer notar a les instal·lacions jonquerenques. En aquest sentit, l’espai es va engalanar per a l’ocasió amb elements decoratius, tallers i, fins i tot, la posada en marxa del sorteig d’un cotxe que donarà a conèixer el guanyador el proper 25 de juny.

El Gran Jonquera es va inaugurar el 2013 amb una inversió de 35 milions i 50.000 metres quadrats. Actualment, el complex disposa de més d’una seixantena d’establiments de diversos sectors, des del tèxtil o la restauració fins a la perfumeria, l’alimentació o la decoració.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li