Trucs per mantenir el bronzejat

0
1040

El mes de setembre ja ha arribat i amb ell la rutina torna als nostres dies: la tornada a la feina suposa que les jornades de sol i platja desapareguin, però el teu bronzejat estiuenc es pot mantenir.
Durant l’estiu és quan la pell està més exposada als efectes nocius d’agents externs com el sol o l’aire. Després de les vacances, arriba el moment d’analitzar el seu estat que, després de l’exposició excessiva al sol, estarà seca i aspra. És important fer un tractament de xoc que permeti hidratar, nodrir i reafirmar l’epidermis per tal de mantenir el bronzejat d’una manera sana i envejable.
El primer pas és realitzar una bona exfoliació mentre ens dutxem, per eliminar les cèl·lules mortes que solen ser la causa de l’aspecte ressec de la pell. La pell es regenera de manera natural cada 28 dies aproximadament. Durant aquest temps, les cèl·lules que es troben a la capa més interna de l’epidermis ascendeixen fins a la superfície i reemplacen a les cèl·lules mortes formant una nova pell.
Una de les mesures per conservar un bronzejat maco durant més temps és haver seguit uns bons hàbits durant l’exposició solar. Una exfoliació prèvia, una bona hidratació diària i aplicar-se protecció adequada són alguns dels hàbits que t’ajuden a mantenir el bronzejat. Però no et preocupis: si no has pres aquestes mesures durant l’estiu hi ha altres mètodes que et poden ajudar. No podem oblidar l’alimentació com a factor clau per potenciar el bronzejat. Les pastanagues, la síndria o el meló contenen beta carotè, que estimula la pigmentació de la pell.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li