Troben una parella francesa morta a trets a l’hotel Playa Sol

0
1668

Segons fonts del cas, la parella, d’origen francès i de 30 anys, hauria d’haver deixat l’habitació 106 però no ho havien fet i el personal de l’hotel els va localitzar morts


Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort a trets d’una parella en un hotel de Cadaqués dijous passat. Totes les hipòtesis estan obertes, però la principal seria que l’home hagués disparat la dona i després s’hagués tret la vida. També es podria tractar d’un suïcidi pactat.

Els agents van rebre l’avís cap a les dues de la tarda. Segons fonts del cas, la parella, d’origen francès i de 30 anys, hauria d’haver deixat l’habitació 106 però no ho havien fet i el personal de l’hotel els va localitzar morts. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) va assumir el cas i la comitiva judicial es va traslladar fins a l’hotel. Segons les mateixes fonts, els dos cossos estaven damunt del llit. A l’habitació hi havia l’arma del crim, una escopeta amb els canons retallats. Els cossos de la parella estaven sobre el llit i amb ferides d’arma de foc. La dona estava estirada, tapada, i el cadàver de l’home jeia per sobre amb l’escopeta amb els canons retallats prop del cos. La policia científica va recopilar proves i vestigis per determinar les circumstàncies de la mort de la parella. Tot i això, els investigadors descarten la implicació d’una tercera persona perquè no es va trobar cap accés forçat.

Fonts properes al cas han indicat que la dona tenia un avís per desaparició per part de les autoritats franceses arran d’una denúncia interposada per la seva mare. L’alerta informa que, en cas de localitzar-la, intentessin retornar-la al seu lloc d’origen i avisava que podia fer-se mal a ella mateixa.

El Jutjat d’Instrucció 8 de Figueres, en funcions de guàrdia, va decretar secret de sumari. En cas que l’autòpsia confirmés la hipòtesi del suïcidi acordat, la causa quedaria arxivada. En aquest cas quedaria extingida la responsabilitat criminal.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li