Troben mort el veí de Llançà desaparegut el 23 de juny

0
734

La policia va trobar el cos, que no presentava signes de violència, en una zona boscosa, aïllada i de difícil accés del terme municipal d’Albanyà


Els Mossos d’Esquadra van trobar diumenge el cadàver del veí de Llançà de 82 anys que havia desaparegut la matinada del 23 de juny. Es tracta de Jacques Regnier, un ancià de nacionalitat belga que, segons fonts properes a la investigació, no tenia cap malaltia diagnosticada. Durant la recerca, la família creia que Regnier es va desorientar amb el cotxe quan anava a l’hospital a veure la dona que vivia amb ell, que acabaven d’ingressar. Sembla que l’home, enlloc d’agafar l’N-260 cap a Figueres, es va dirigir cap a Portbou. D’allà, hauria entrat a França, on hauria tret diners en una benzinera. També se sabia, però, que l’home havia tornat a Catalunya. Se li va perdre la pista la matinada del dia 23, quan va pagar el peatge de Figueres Nord de l’autopista.

La policia va trobar el cos, que no presentava signes de violència, en una zona boscosa, aïllada i de difícil accés del terme municipal d’Albanyà. I a uns 500 metres hi havia el cotxe que conduïa: un Nissan Micra de color blau. Estava previst que ahir li practiquessin l’autòpsia per determinar les causes de la mort, però a l’hora de tancar aquesta edició encara no se’n coneixien els resultats. La família de l’ancià n’havia denunciat la desaparició la setmana passada.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li