Treure el màxim partit de l’espai

0
564

1. HARMONIA I SOBRIETAT.
Les textures i els acabats estridents carreguen l’ambient perquè queda saturat per estímuls visuals. Per això, en el moment d’escollir els materials cal tenir en compte la superfície amb la que es compta. El millor, materials lleugers i lluminosos i els acabats amb tonalitats clares i senzilles.

2. DESFER-SE DE TOT EL QUE NO CAL
A vegades les reformes, en comptes de construir, consisteixen a alliberar l’espai, sobretot si és petit. A partir d’un interior net, amb només allò que és essencial, es pot aprofitar tota la superfície. En aquesta casa es posa en evidència la seva estructura original: és una planta oberta on els protagonistes són la volta catalana i la paret de rajoles pintades de blanc.

3. ESPONJAR L’ESPAI
Quan hi ha pocs metres és fonamental deixar els espais lliures per fer una bona distribució dels mobles. És millor col·locar-ne pocs però ben escollits i d’una mida equilibrada que no saturar amb peces grans.

4. AFAVORIR EL PAS DE LA LLUM
En eliminar els obstacles que impedeixen el pas de la llum, com murs, portes i passadissos, s’aconsegueix que les estances siguin més grans. També és important mantenir la coherència cromàtica i la continuïtat espaial per millorar la lluminositat de cases petites.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li