Treuen a licitació les obres de l’aparcament

0
798

L’anunci, publicat divendres passat, estableix un contracte d’obres amb un pressupost de 93.531,10 euros, IVA inclòs


 

L’Ajuntament de Figueres ha tret a licitació les obres d’arranjament de l’antic camp de futbol de l’avinguda de Vilallonga per ubicar un aparcament dissuasiu. L’anunci, publicat divendres passat, estableix un contracte d’obres amb un pressupost de 93.531,10 euros, IVA inclòs.

La data límit de presentació de l’oferta té un termini màxim de 20 dies naturals des de l’endemà de la publicació de l’anunci. S’estableix també en el plec de condicions un termini d’execució de les obres de 2 mesos.

Les previsions són que l’aparcament dissuasiu més gran de la ciutat es pugui posar en servei abans de l’estiu. Tindrà 330 places i la seva obertura tancarà la primera fase del pla d’aparcament de proximitat de l’Ajuntament. En total, seran 1.117 places d’estacionament que estan entre 5 i 10 minuts a peu del centre i dels museus de la ciutat. A l’aparcament del camp de futbol del Far s’hi sumen els dels Fossos, el Parc de les Aigües, el carrer Migdia, la carretera de Llançà, la fàbrica de Talc i el de l’antiga presó. Amb l’entrada en funcionament de l’aparcament de l’avinguda Vilallonga, Figueres disposarà d’11.500 places. D’aquestes, 7.500 corresponen a zona blanca d’ús gratuït.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li