
La campanya de La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent oferirà vins de la DO Empordà i incorpora la Poma de Girona als menús
Els restaurants dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent oferiran, per setè any consecutiu, sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà . A partir del 8 de febrer i fins al 31 de maig, cada divendres, i amb l’única excepció per Setmana Santa, se serviran un total de 30 à pats. El preu per persona oscil·la entre els 45 i els 65 euros. Tots els à pats són confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer. Les reserves als establiments de La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent es podran fer trucant directament a cada restaurant. Al web www.soparsmaridats.com, els usuaris es poden descarregar tota la informació de la campanya, aixà com els menús. Com a novetat, la Poma de Girona tindrà un gran protagonisme en els sopars. Sopars Maridats va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica empordanesa i d’alta qualitat, enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, aixà com per dinamitzar el sector en una època amb poc moviment turÃstic a la zona.
Leave a Reply